El Sabor Del Sur - Logo

El Sabor Del Sur maakt voor u een heerlijk Zuiders menu

Als Spaanse traiteur prikkelt ons menu uw zintuigen met de geuren van het Zuiden. De kraakverse en kwalitatieve ingrediënten gecombineerd met heerlijke kruiden zullen uw neus vervullen terwijl u geniet van uw aperitief: een verfrissende Sangria met vers fruit of een glas wijn.
Bekijk nu ons menu

El Sabor Del Sur - Paella

Paella

El Sabor Del Sur - Tapas

Tapas

El Sabor Del Sur - Barbecue

Barbecue

El Sabor Del Sur - Breugeltafel

Breugeltafel

El Sabor Del Sur - Gambas

Gamba’s À La Plancha

El Sabor Del Sur - Sangria

Dranken

El Sabor Del Sur - Dessertenmix

Desserten

Spaanse catering

De catering opties zijn eindeloos: heeft u zin in een heerlijke en rijkelijk gevulde paella of een Spaanse tapasschotel. Toch maar Gamba’s à La Plancha? Ook dat kan! Wanneer u dat allemaal achter de kiezen hebt kunt u verder genieten van al het lekkers dat we als Spaanse traiteur te bieden hebben.

Als nagerecht smult u nog van een smeuïge Crema Catalana, Panna Cotta, chocolademousse of voor de smulpapen een mix van desserten.

Interesse in een Spaans feestje met catering bij u thuis? Ontdek snel de verschillende formules in ons menu. Ook afhalen van paella, tapas en buffetten is mogelijk.

Barbecue aan huis

Bent u toch eerder voor op en top Vlaams? Geen enkel probleem, ons team maakt voor u een heerlijke BBQ aan huis klaar. Graag vis of vlees? Alles kan en wij maken het compleet op uw maat.

Ook voor een gezellige winterbarbecue kunt u op ons rekenen en zelfs de oer-Vlaamse Breugeltafel brengen wij graag tot in uw woonkamer. Als toetje neemt u er gewoon grootmoeders rijstpap bij.

Uw barbecue aan huis? Bekijk snel ons menu voor de verschillende BBQ-catering formules. Bij ons bent u als klant écht koning en staan we garant voor een optimale traiteur service om uw feest tot een waar succes om te toveren.

Menu